Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Jim Beam

J.Kaivinkone
7
Kuraa. Monta kertaa on tullut baarissa ajateltua, että noh, annetaan nyt Jimmylle vielä mahdollisuus ja maistetaan, ei se niin pahaa voi olla. Mutta kyllä se on aina ollut :) No, ehkä nykyisin menee joissain tilanteissa jäiden kanssa....
+
Adson
9
Hyvää bourbonia tämä Jimi, Jaska kyllä vie kuitenkin jenkki"viskeissä" voiton.
+
tomahawk
8
jim on todella hyvää lientä, vaikka ei jackia voitakaan
+
Lexxxa
7
Tähänkin liemeen pitää tottua ensiksi. Hyvä tapa on ostaa koko pullollinen ja jäiden kanssa nauttia esim oluthörppyjen ohella.
+
heppimies
5
Ei.
+
m.k.h
8
Countryt ja etelänrokit soimaan ja Jim Beamia. Sanoisin pitäväni tästä enemmän kuin Jack Danielssista.
+
vodkapappa
5
Ja tätä kutsutaan viskiksi... Aika "partavetinen" maku.
+
isotimppa
8
Yliarvostettu merkki, tätä voi nauttia humaltumistarkoituksessa kokiksella blandattuna, fifti- fifti.
+
Baso
7
Kokiksen kanssa käy hyvin yhteen. Sen kummemmasta viskistä ei ole kyse.
+
Sasu21
6
Perusbourbon hyvässä ja pahassa. Rinnastuu enemmän kirkkaisiin viinoihin kuin kunnolliseen viskiin. Nykyinen Alkon hinta alkaa olla naurettava.
+
Naakkis
6
Melkoista kerosiinia. Maissista ja pistävän makuista lientä, ehkä en vain ole bourbonin ystävä. Kolan kanssa tosin menettelee humaltumistarkoituksessa.
+
Vekku
6
black maksaa tosiaan pari euroa enemmän ja on paljon parempaa.. mutta on tämäki ihan okei
+
Shadowseer
7
Menee hyvin alas. Black tosiaan parempaa, mutta ei tämäkään kauheaa ole.
+
Jaanaus
7
Solahtaa myös ei-viskinystävien kurkuista alas pehmeytensä ja mietoutensa ansiosta. Raakana parasta. Kohtuullisen hintaista laatuunsa nähden.
+
Munter
4
Amerikan pöytäviinaa. Viskinä selvästi alle keskitason.
+
Demonikissa
7
Jenkkiviskien klassikko. Menee alas sekä jäillä, että kuivana. Häviää Jackille keveytensä takia.
+
Jaymes
6
Jack Daniel'sin peittoaa 6-0. Ei tosin mitään erikoista
+
tyko
9
"White" 8,5 "Black" 9+
+
torVi
4
"Partavetinen" on just oikea sana tätä kuvaamaan. Pehmyttähän tuo on, mutta maku on todella outo, ei alkoholinen mutta silti kemikaalinen. Samanhintaiseen skotti Black Grouseen verrattuna selvästi huonompaa juomaa niin raakana kuin colankin kanssa.
+
Hege
9
Kyllä tää on mun lemppari viskiä!
+
junailija
6
Aika mitään sanomaton maku
+
Olli Kuhta
7
Juotavaa kepoista bourbonia. Valitettavasti moni tekee mielipiteensä bourbonista tämän perusteella. Mikseriksi sopii.
+
TO/PO
7
En ole suuri viskin ystävä mutta hyvin tämä uppoaa. Vinkkinä niille jotka ei tästä tykkää:kokeilkaapas glögiä ja tätä aikas hyvää..
+
seppojärvenperä
8
muistuttaa hieman konjakkia
+
John_Bircher
7
Hyvä ryyppäysviski mielestäni. Paljon parempaa kuin esim. yliarvostettu Jack Daniels. Joku tässä esittikin hyvän pointin, miksi ostaa tätä kun Groussi on niin halpaa.?
+
Porkkana
6
En tykkää, tosin parempaa kuin Jack Daniels. Tai sitten olin vain juonut liikaa.
+
Johanna
9
Hyvää mutta liian kallista useimmin nautittavaksi.
+
Zulemani
7
Hyvä dokaus bourbon. Pehmeää hedelmäisyyttä mutta kuitenkin pistävä potku.
+
Jussi T
8
Kaltaiselleni bourbonin uudelle ystävälle tämä on keskitien tavaraa. Tuttu ja turvallinen. Tähän on mukava aina palata. Hyvää elokuvaa katsellessa ja muutaman jääpalan kanssa hurahtaa puoli pulloa kuin huomaamatta.
+
Kivipohja666
8
Maistuu vähemmän makealta ja hieman parfyymisemmalta jaskalta. Toisaalta sekin että näinkin lähellä jaskaa käydään on jo positiivinen saavutus.
+
Jouko66
8
Erinomaista juomaa. Pehmeä, tamminen, makea. Erinomaisen pehmeä suutuntuma. Sopii nuotiolle ja elokuvan katseluun. Antaa sen mitä lupaakin. Klassikko. Pikku liraus vettä ja tunnelmainen bourbonhetki on valmis.
+
viina-imuri
9
yllätävän hyvää ennen tätä join jotain ihme viskii mikä haisi maistu iha paskalle tätä sai kumottuu koko pullon iha hyvin maistuuki sentää jollekki en oo jackkia vielä kerinny juuva nii en voi verrata keskenää.
+
isopacka
6
Ei nämä oikeen pitkässä juoksussa toimi.
+
Teresa
10
mahtiainetta. Turha puhua samaan aikaan Jaskasta ja Jimistä, sillä ne ovat totaalisen eri aineita. Four Roses on lähimpänä Jimiä. Ärsyttävää, että skotfriikit kehtaa arvostella paskaksi. Monet skotit ovatbtäyttä paloyljyä. Esim Ballantinestä en suuhuni laita, hyi helevetti.t
+
mantero
8
Ihan kelpo kamaa tämä amerikkalainen legenda. Lämmittävä, kuivahko, hedelmäinen, hennon vaniljainen ja aavistuksen banaaninen. Hinta hieman tyyris, mutta hinta-laatusuhde silti suhteellisen ok. Jos puolikkaita pisteitä voisi antaa, olisi arvosana 7,5/10.
+
papali
8
Aliarvostettu juoma. Mukavan ryhdikäs, ja banaania ja makeutta juuri sopivasti. Monikäyttöinen ja hyvin tehty. Hieno pullo.
+
Pillunsyöjä
8
Ihan kelpo halpisbourbon, juon tätä mieluummin kuin Jackia. Vähän turhan yksinkertainen maku, mutta eihän tähän hintaan voi vaatia paljoa enempää...
+
goodtrip
7
Tämä juoma kaipaa totuttelua. Antakaa aikaa niin saattaa tapahtua ihmeitä. Oma suosikkini tilanteeseen johon et halua täysin tiedostavana henkilönä osallistua. 2dl plo huikalla kahdella naamaan niin saattaa jopa innostua *pakollinen paha* tilaisuudesta
+
Napaden
5
ihme että ihmisillä on negatiivista palautetta kun juovat useimiten mainittuja merkkejä jotka sisältävät sitä mitä ei toivo onha noita muitakin merkkejä varmasti nostettavissa.
+
Jck
8
Lyö kaikki skotit sun muut maahan. Lähes täydellistä. Sukupolvien kokemus näkyy ja maistuu. Hyvä nautiskeluviski.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.