Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Kentucky Gentleman

zimmo
8
Tästä jää jotenkin pehmeä jälkimaku kitalakeen, kun snapsilasillisen kumoaa. Oikein lempeä maku.
+
Kossupetteri
9
Toimii, minusta alkumaku on pehmeä ja jälkimaku terävä. Hyvä hinta/laatusuhde.
+
Tippis
8
Hintaansa nähden todella hyvää Bourbonia
+
jallu
6
Hyvää Jakkiin verrattuna
+
TTT
8
Bourboneita on paha verrata britti/irkku-viskeihin. Eikä ehkä kannata. Mutta sikäli kun bourbonin maku on lähellä sydäntä, niin Kentucky Gentleman on hyvä valinta. Kevyempi maku kuin Jackissa. Suosittelen juotavaksi useamman jääpäalan kera.
+
isotimppa
8
Siis pesee kolmannaksen kallimat mennen tullen.
+
Rausku
8
Hyvä bourbon lantrattavaksi ginger alella tai kolalla. En välttämättä paljaaltaan nauttisi. Ja mikä parasta halvempaa kuin jack tai jim beam.
+
Vekku
6
kännissä uppoo.. selvänä varmaa aika paskaa..? imelää, sen muistan.
+
ma^ko
8
Hyvä halpis. Juon sujuvasti kämmenlämpöisenäkin sellaisenaan.
+
Mixa
8
Hinta laatusuhde todella hyvä, aivan toimivaa bourbonia. Ensipuraisun makeus on mahtava.
+
torakka
7
Erinomainen ja edullinen "juopottelubourbon". Ei hifistelyyn. Makea ja pehmeä, vaikka suoraan pullosta. Vuorotellen pitkänä kolan kanssa ja "on the rocks". Toimii.
+
Nollakasi
7
Nimekkäämpiä kilpailijoita parempi ja edullisempi perusbourbon. Menee jopa paljaaltaan, jäiden kanssa ehkä parhaimmillaan. Toimii kokiksenkin kaverina.
+
diigi
9
Tästä tehty viskikola oli varsin hyvää ja raakana pesee tämä Jack Daniel'sin, mutta muuten muistikuvat ovat varsin hataria.
+
arvonherra
1
Ihan helvetin pahan makuista. Ei mulla muuta.
+
masa84
8
Hyvä Bourbon,ei ehkä yhtä legendaarinen kuin Jack Daniels tai Jim Beam mutta maku on ihan hyvä.Ja hieman halvempi hintahan on aina plussaa!
+
Tanukki
6
Jakkia ja Jimiä pehmeämpi, mutta myös tylsä. Tällä hinnalla kannattaa kuitenkin kokeilla.
+
Skeba
9
"Toimii, minusta alkumaku on pehmeä ja jälkimaku terävä." Erikoista,minusta juuri päinvastoin,ensin terävä ja sitten jenkki tyylinen pehmeys/makeus. Siis huoneenlämpöisenä parasta,jäillä terä katoaa. "Halpa maku tuo mieleen rähjäisen saluunan jossain inkkarisotien aikakaudella." Juurikin näin,Lännen tulilientä,positiivisessa mielessä,Jack ja Jim minun makuun liian Jenkki imeliä,ilman terää.
+
Punikki
9
Hyvä, halpa bourbon. Jimmy ja JD on elämykseltään tasan samaa kamaa, mutta muhkeammalla hintalapulla. Nautittava arkiviski jota löytyy pari pulloa aina kaapissa.
+
Olli Kuhta
6
Halpa maku tuo mieleen rähjäisen saluunan jossain inkkarisotien aikakaudella. Ihan hupaisa mausteinen dokausviski kuitenkin. Ottaisin tätä mieluummin kuin halpaa skottilaista./lisäys vuosien päästä, on tämä niin laihaa ja puuroista että seiska on liikaa. Hintansa väärtti, tosin tähän hintaan saa jo aika hyvää brandya ihme kumma
+
Demonikissa
7
Maku on jotain Jimin ja Jackin väliltä. Todella terävää
+
m.k.h
9
Tämähän on hyvää, perus fiilistely bourbonia ja edulliseen hintaan. Voi toki olla että ruisviskin jälkeen tämä maistuu miedolta. Ei ole liian terävä, vaan aika suunmyötäinen. Hinta/laatu kohdallaan.
+
Pöytäkemisti
8
Vaikken viskin ystävä erityisemmin olekaan, niin hintaansa nähden hyvää. Pehmeän makunsa ansiosta sopii hyvin paukkujen tekoon toisin kuin skottilaiset lajitoverinsa.
+
Jussi T
7
Ekoja maistamiani bourboneita. Paljon parempaa, kuin odotin. Kolan ja limeviipaleen kanssa liiankin hyvää. Jenkkisivustoilla tätä haukutaan olan takaa. En ymmärrä miksi.
+
mantero
8
Ensimmäinen bourbon -viskini. Olin maistavinani vaniljaa ja tammea. Selvästi makeampaa kuin skottiviskit. Lämmittää mukavasti. Jos tätä vertaa skottilaisiin halpisviskeihin, on tämä miellyttävämpi vaihtoehto.
+
Napaden
7
Kyllä tätä joskus ostaa muttei minuun iske oikein Kelpo tavara kyllä.
+
IslaeasViscy
5
Whisky kautta vodka sekoitus, ei pahaa eikä hyvää. Liian kallis EUssa
+
Hijapa
8
Muutaman jääkuution kanssa maistuvaa ainetta.Hintakin on sopiva.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.