Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Bulleit Bourbon

torVi
8
Nyt on helppoo, viskivau! Tuoksussa jo mausteista voita, joka vaan maussa vahvistuu. Jälkimaussa 45 %:n potku korostuu. Suutuntuma ei kuitenkaan ole liian öljyinen vaan hyvällä tavalla viskinen, vaikka lopulta nieluun jää voipopcornien maku. Mitenkään monipuolista tämä ei ole ja voi rueta jossain vaiheessa tympimään, mutta näin ensitesteissä positiivinen yllätys.
+
Pillunsyöjä
9
Yksi parhaista tisleistä hintaluokassaan, vieläpä 45% (90 Proof). Aika perusbourboni tietysti, mutta ainakin pykälää hienompi tuote kuin vaikkapa Jim Beam. Varsin mukava jälkimaku. Kilpailee JB Blackin ja Wild Turkey 101:n kanssa, mutta tämä on paljon paremmin saatavilla...
+
isopacka
8
Hieman outo maku näin alkuun. Jim Beamin 7v. jälkeen voi todeta, että tässä on juomisen meininki. Jälkimaku positiivinen- eli ei jää mikään erityisesti suuhun pyörimään. Pehmeähkö näille prosenteille eikä voi pontikaksi väittää. Tämmöisenä pakkas-toukokuuna lämmittää hyvin kitusissa ja ottaen huomioon juoman kapitalistisen ulottuvuuden voin suositella. Luulen, että Trump ottaisi tästä kaatoryypyt kun pisti Hillaryn pakastimeen.
+
Olli Kuhta
8
Mukavasti rukiinen ja riittävän kypsynyt, ei hienosteluun mutta hyvä jokapäivän perusbööböni. Hinnoittelu kohillaan.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.