Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Islay Mist Deluxe

TTS74
9
Blended-viskiksi aivan huippu. Hinta/laatusuhde kohdallaan. Jos ei aina halua sijoittaa rahojaan lagavuliin tai edes ardbegiin.
+
mikki
9
Sopivasti kolmen kuplan ja Bowmoren väliin istuva blendi. Makeutta on ja savua, tätä ottaa helposti "liikaa".
+
Nupee88
9
Jooh, tämä on yllättävän mukava ja pehmeä. Hinta on kohdallaan. Voisi suositella uusille viskiin tutustujille. Ei ärhäköitä makuja vaan hento ote. Hyvä tuote !
+
Skeba
9
Paras hinta/laatu blendi,kun Cutty Sarkiin tuli taannoin 10€ lisää hintaa. Oikein suunmukaista.
+
Pillunsyöjä
8
En digannu ihan yhtä paljon kun edelliset kommentoijat. Ei kuitenkaan huono hintaisekseen missään nimessä. Enemmän makua kuin useimmissa blendeissä, myös Islayn turpeista aromia mukana.
+
WillemdeS
5
Itse en ole koskaan oppinut viskimieheksi, mutta tämä on silti parasta maistamaani. Toinen puoliska tykkäsi kovin. Ehkä helpoiten juotava viski, mitä tarjolla, eli siltaviski.
+
Persnaama
9
Helposti kärkiblendi Alkon valikoimissa. Kivasti Islayn mallasta, mutta highlandiin kallellaan olevaa jyväviskiä seassa. Jos arvata pitäisi niin Lagavulinia tai Caol Ilaa löytyy maltaista.
+
Laherry
8
Mukavan savuinen ja pehmeä blended viski. Hinta/laatusuhteeltaan todella hyvä juoma. Juon mielummin tätä, kuin kaikista halvimpia single malteja.
+
prospero
10
Häkellyttävää että tämä tosiaan tuo mieleen Lagvulin. Savuinen, usvainen ja pehmeä kuin maisema Skotlannin ylämailla. Yllätti täydellisesti ja erittäin positiivisesti.
+
spurs73
9
Tänään ostin pullon ja loistava oli valintani mun. Kävin täällä lukemassa arosteluja ja kyllä kannatti. Hinta/laatu suhde enemmän kuin kohdallaan..
+
goodtrip
9
Edellisten toistoa, mutta minkäs teet. Blended sortin parhaimmistoa piste. Plussa hinnasta. Mahtava savuisuus. Kultaa international spirits karkeloista viime vuonna.
+
IslaeasViscy
9
Juon useimmiten Ardbegiä, mutta kyllä tämäkin kelpaa, ei polttavaa, ei ärsyttävää alkoholin hajua. Enimmäkseen turpeista tuoksua, ei niin paljon savua oikeastaan, etenkin suussa. Blendeistä jos etsii halpaa ja Islayn tapaista itelle tai vaikka lahjaksi, voin lämpimästi suositella. Etenkin hyvä whisky kokeilla jos haluaa tietää jos tykkää turpeesta.
+
torVi
7
Savuinen viski, jossa makeus ja mallas pulpahtelee vaihtelevasti. Pehmeäksi tätä ei voi sanoa, muttei myöskään teräväksi. Edullinen savublendi, jota voi sippailla tai lantrata.
+
Babau
9
Aivan huippu blended.Suosittelen.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.