Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Kyrö Napue Gin

Squirrel
5
Perusgini. En tiedä miten saanut palkintonsa, ei ainakaan mausta. Ilmeisesti pullo ja sen designin vuoksi.
+
jokuvaan
10
Aivan taivaallisen hyvä juoma. Eroaa maultaan muista gineistä selvästi edukseen.
+
jokula
4
Tota noin, oon oravan kanssa samoilla linjoilla. Maku ei ole hääppöinen. Tällä hinnalla saa 2 putelia ( 0.7 L ) Silver Dry Giniä, joka on huomattavasti maukkaampaa. Vai palkinnon sai, ihmettelenpä arvosteluperuisteita.
+
huonomaku
8
Ei tämä missään tapauksessa huonoa ole. Hinta on vain sen verran kova etten tätä ostaisi kaappiin edes pullon mukavan ulkonäön vuoksi. Onhan se hienoa että kotimainen tuote menestyy jopa vientimarkkinoilla ja työllistää mutta en ihan ymmärrä tämän ympärillä ollutta hypetystä. Itse tuotteen ominaisuuksista se ei ainakaan johdu. Ei tämä nyt niin jumalten juomaa ole vaikka jostain lehtiylistyksistä voi sellaista luulla. Olen maistanut useamman kerran tätä siitä oikeaoppisesta lasista niillä oikeaoppisilla yrttiroskilla ja marjoilla. Ihan ok mutta todellakaan se kova hinta ei oikein perustele itseään.
+
Drdrink
8
Maistoin jo ekan kerran Olutexpossa 2014 ja oli maukas. Pehmeä, täyteläinen ja sopivan kiniinen. Kahdeksan on hyvä arvosana ja siinä on aivan hitunen 0,25 pistettä kotimaisuudelle. Go Kyro go!
+
Reilu
8
Ginin ystäville tätä menee paukku tai kaksi makustellessa. Vahvasti mausteinen gini. Ei sovi kuitenkaan kunnon törpöttelyyn. Isompina annoksina maku käy tökkimään ja potkii vastaan.
+
Liikuttunut
5
Todella pahan makuinen gini. Yhdyn "Reilun" kommenttiin.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2022 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.