Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Gambina

kiisseli
10
hintalaatu sihde kohillaan, hyvät pörinät halavalla! pakko arvostaa.
+
Konjakkimestari
2
HYVÄT IHMISET! Kokeilkaa tätä ja appelsiinimehua. Ei mitään parasta ole mutta ei kyllä mitään paskaakaan. Raakana en suosittele.
+
Siimaleikkuri
1
Yksi pahimmista juomista mitä olen koskaan maistanut.
+
Muhveli
8
appelsiinimehuun lantattuna hyvää
+
mönssi
1
Siimaleikkurin kanssa samoilla linjoilla, aivan kauheta.
+
kippis
7
Parempaa kuin luulin, mielummin juon vermuttini näin kun pelkästään.
+
sipetti_simo
10
parasta<333
+
Rise12
6
ensikosketsus oli spriten kanssa ja hyvää teki
+
Supaplex
6
Raakana suht yrjöttävä, appelsiinimehun kanssa menevää. Onpa muuten harvinaisen ruman värinen drinkki kun laittaa appelsiinimehua
+
Crommower
7
Ilman aplarimehulantrinkia semmosta myrkkyä että....
+
altialk0
7
ei nyt "aivan kauheata", kyllähän tuo menee alas yskimättäkin
+
GrimR
7
Ihan hyvän makuistahan tämä on. Parempaa kuin perusviinit. Ei mitään mahdottoman herkullista, mutta mahtava kännijuoma. Maku ei todellakaan häiritse kunhan saa kännin päälle. Hinta-humala-suhde on mainio. Makuarvosana 7, mutta juomana 10(hinta huomioiden)
+
catch-33
8
halpaa, ja hyvin pärisee! eli hintalaatu suhde mahtava
+
Bonham
1
Hakeeko tenukepit juuri tämän 2:80 euron pullon kun ne pummaa paria euroa. Hinta/vääntösuhde kyllä selvästi kohdillaan :)
+
nukee
7
tästä tulee Rytmihäiriö
+
Desikämmen
1
Henki lähtee ja varmat traumat!
+
Hushu
9
Toimii, vaikee muuta sitte sanoo :D
+
hunsvotti
7
Lanttasin tätä lidlin freeway kolalla, ja ei ollenkaan hassumpaa juotavaa, hintalaatusuhde aika yliveto. Ostan toisenkinkerran.
+
heppimies
5
Äärimmäisen pahan makuista. Mielummin juon kiljuakin...
+
bacardi<3
4
raakana paskaa kolassa okei...
+
freakin84
1
Kyl tää on kauheeta myrkkyä.. Mut mä tietty tykkään makeista ja kyl perus viinitkin menee
+
Jokke
10
paras äijämäinen juoma
+
Iiro
9
Sataa gambinaa! Rytmihäiriö! JAU!
+
Costi
10
Iso G parhaimmillaan raakana! Mausta 10 ja hinta/laatu-suhteesta 11! "Nyt on aika perehtyä nesteisiin rubiininpunaisiin"
+
Jokujaska
7
Hyvvää ja halapaa. Raakana melekeen parreinta. Kannattaa kokkeilla sekottaa Fanta zerroon tai kevyt maitoon soppii ihimeenki hyvästi, mutta raakana parreinta.
+
Telme
7
Gambinaa on turha lantrata mihinkään, sama gambinan maku puskee esiin jokatapauksessa. Rytmihäiriö soimaan ja raakana alas niin loistava setti. Muutaman kerran jälkeen oppii pitämäänkin mausta.
+
Rapula
8
Mitä kaikki itkee? Ihan hyväähän gambina on ja hintaansa nähden loistava juoma!
+
m.k.h
6
Ei niin pahaa kuin haukutaan. Pihkainen maku.
+
Eräjorma
6
Miesten juoma - tätä kärvistellään kuin perseintä ponua konsanaan, mutta ei sitä maun takia juodakaan. Alas menee komeasti, se on pääasia ja siitä hyvästä kuutosen arvoinen juoma. Hinta/känni -suhde on Alkon parhaimmistoa.
+
Rausku
6
Lapsuudesta muistan, että aina kaikki juopot ja kadunmiehet haisivat tältä. On kumminkin mainettaan parempi, mutta nautin kermaperseenä korkeintaan pikku G:n, enempi määrä tulee ylös.
+
TopiTopi
10
Tätä ostan kun haluan leijua varallisuudella. Muuten Valdemar. Hyvää on kyllä. Eikä varmasti kaverit pummi.
+
Mackey
4
Älytöntä paskaa, eipä tuosta 8e viitti maksaa.
+
captain_charism
4
hyvät humalat irtoaa jos alas saa,,,,kokiksen kanssa varsin toimivaa kyllä
+
dirtylarry
10
Tähän nesteeseen kun sekaannuin elämä ei ole ollut entisensä 10/10
+
Iso H
7
Halpaa ja hyvä känni, mut maku ei tod oo hyvä lens laatta muite hienos kaares yhen pullon jälkee. :DD
+
Awec
10
Jumalten juomaa! 50/50 huoneenlämpöisen veden kanssa ja kitkerähkö maku on poissa ja täydellinen örvellys on taattu!
+
Munkki
6
Kohtuullista. Raakana tullut toistaiseksi vaan vedettyä ja 7,5dl pullosta viimeiset 3 desiä alkaa aina vähän tökkimään. Maku oli ekalla kerralla yllättävä. Ei ole ainakaan hinnalla pilattu! Ok juoma. Niin, ei saa unohtaa Rytmihäiriötä!
+
Viinatoukka
9
Maku on ns. professional, ei sovi aloittelijoille tai kerran-kaikkea-kokeileville, ensikosketus todennäköisesti tökkii. Sen jälkeen tästä on tykännyt ja kuuluu vakiojuomiini, hintalaatusuhde kohdallaan. 9/10. -1 koska sopii huonosti loivennukseen.
+
Spurgukenkä
7
Onhan tämä erinomainen ostos hintansa puolesta etenkin rytmihäiriö -faneille! Ennen tuli raakana juotua Rytmiksen hengessä mutta nykyään menee vain appelsiinimehun kanssa, jolloin se on erinomaista herkkua. Itse juomalle antaisin nykyään 4/10, mehun kanssa 9/10. Keskiarvo n.6, mutta PAKKO nostaa pykälällä kovan maineensa vuoksi!
+
masa84
6
Ei tätä pysty juomaan.En suosittele kenellekkään.yök.
+
viunavelho
8
pitkästä aikaa korkkasin geen ja meni vielä rytmihäiriöiset taustalla alas 10/10 kesto suosikki. toivottavasti ei poistu alkosta.
+
HenkkaZ
6
Melkosta lörköttii, mennöö alas kuitenni mukisemattahi.
+
durac
8
Kun laittaa tätä 1/4 ja loput greippilimua, niin tuleepa muuten helvetin hyvää.
+
K666
8
Ahh, Kampiviina suoraan pullosta maistuu ankaralta känniltä.
+
Chachue
1
Jormaa vähän vahvempana
+
Rattlehead
7
Iso Gee on mestareiden juoma!
+
Migi
8
Yksi ensimmäisiä alkoholijuomia mitä ikinä join. Kyllähän tätä tuli juotua pullo tolkulla ja muisti lähti mukavasti mukana. Harmi, että nykyään pelkkä haju saa oksentamaan ku tämä oisi niin halpaa.
+
mestarirumpali
8
Ah! Eka pullo, joka alkosta tuli ostettua ja samaten eka väkevä juoma, jota maistoin. Ainoa huono puoli on, että laittaa helposti oksettamaan, mutta ei se haittaa, kun on niin hyvää ja halpaa. Maun puolesta kyllä peittoaa Marabellon
+
sirtock
7
Gambinasta saa todella nannaa kun laittaa sitä sekaisin Helleforsin valmissiman kanssa. Olen tätä sekoitusta kiskonut jo useampana vappuna ja aina maistuu. Vaimokin tykkää.
+
ISO G
10
10/10
+
Gambiinaa
9
Raakana helvetin hyvää 9/10
+
Herska
5
On se kyllä Suomen halvimman alkoholin makuista. Tämä tuntuu jakavan mielipiteet, mutta itselleni tämä maistuu juuri sellaiselta kaatoviiniltä missä ei makua isommin mietitä. Pistävä ja turhan makea minun makuun.
+
Drunkabilly
8
tää se on perkele miesten juomaa! kyllä pärisee nupissa kun tän kumoaa kurkkuunsa!
+
Maakku
10
Omnomnomnom ;)
+
anon
1
Huhhuh, maistuu lähinnä havunneulasilta. Vielä pahempaa, jos ei osaa lantrata oikein Fantan kanssa. Kaveri teki tämän virheen ja jätti meikäläiselle ikuset traumat Gambinasta.
+
Pvt.Juoppo
8
Raakana Isoa G:tä kurkkuun takaa tapahtumarikkaan illan. Lantrinkeja ei kannata tällä aineella pilata,mutta jos välttämättä haluaa,niin maitoa suosittelen.
+
Kalapuikko
6
Kulttimaineen omaava juoma, jolla omatkin ensimmäiset överit tuli hoidettua. Maun puolesta menee ales irvistelemättä, mutta eipä tätä huvikseen juo.
+
MelooniSorsa
5
Scenepisteet pilvissä, maku aika kamala.
+
Metsuri
10
Parasta mitä rahalla saa 10/10
+
Raitismies
10
Ison G:n korkkaamisesta tuleva miehekäs aromi, josta voi nauttia ennen kun on pakko ottaa kunnon huikka sitä itseään ja antaa maun viedä juojansa maasta taivaaseen ja takaisin. Pullon tyhjenee mukavasti hyvässä seurassa rytmihäiriön soidessa taustalla. Lisäksi juoma takaa hienon olon sekä amatöörille -että ammattilaiselle pidemmäksi aikaa. 10/10
+
RauhalA
10
Älkää vaan sotkeko mitään lamtrinkeja, ette sitä jälkimakua saa pois _millään_. Mutta älkää huoliko, kyllä siihen jälkimakuun ajan kanssa tottuu.
+
Penä
10
Yksinkertaisesti, Parhautta.
+
kaveri1
1
Maistuu kuolemalta.
+
p3ks1s
8
Taustalla soi tietenki se rytmihäiriö ja Eppujen ''Esko veti ISON Geen'' paljon paremmin ei voisi koulu/työviikkoa nollata. Maku muutaman pullollisen jälkeen mahtava ja ainakaan ei elitistit pyöri häiritsemässä dokaamista, juoksevat karkuun jo kauniin pullon nähdessään 10/10
+
Pekoni
2
Hirvein maistamani väkevä viini. En ole erityisemmin viinien ystävä saatikaan tälläisten spurguviinien. 2/10
+
tuhoaja
10
Jumalten juoma
+
Xanori
7
Ison Geen armo tunnetaan. Ensimmäisenä kaikki haukkuvat, ymmärtämättömät lantraavat mehulla. Tapahan se on sekin. Itse pidän työväenluokan ja todellisten tietäjien tasolla hengailusta. Pieni irvistely ei haittaa, kun Rytmihäiriöt laitetaan soimaan.
+
LordHamwich
4
Lukemattomien ryyppäjäisten perusteella voin käsi sydämellä vannoa, että mikään muu ei saa ihmistä heikompaan kuntoon kuin kampiviina. Maistuu myös paremmalta kuin Marabello.
+
Pyhimys
7
Raakana sisään, kun en koskaan ole saanut hyvin lantrattua. Haju on kuin roskikselta löytyneen pulsun tuoksu ja maku hieman imelä. Kuitenkin on sen verran halpaa ja aina hyvin alas menevää, että 7 tästä on pakko antaa. Yksi vakiojuomistani, ja Rytmiksen säestyksellä menee alas ennen kuin huomaatkaan. Älä ota mukaan punkkareiden luokse tai voit saada janoisia katseita. Iso G, real muthaphuckkin' G
+
Sheriffi
10
Mainio juoma, jäillä tai taskulämpöisenä. Appelsiinimehulla jatkettuna mainio kesädrinkki :)
+
Olli Kuhta
5
Lähmäisen makeaa ja paksua, kuin jotain vidhun käynyttä kirsikkahilloa.. sen kun tenutatte prkle...
+
Jaymes
3
Aivan saatanan hirveetä litkua, mutta olihan sitä kerran testattava.
+
arnuska
7
Parasta kampiviinaa puoliksi juotuna..
+
ozzy7689
6
Ihan ok juoma, mainettaan parempi. Näistä halvoista kännäysjuomista (Valdemar, Marabello, Doris, Gambina) ostan kuitenkin mielummin valdemaria
+
hehporanen
7
Gambina cult! Menee niin kylmänä kuin lämmänä kunhan vaan nielasee nopeesti. Ensikosketuksen suosittelen tekemään pienessä humalassa jääkaappikylmänä.
+
Funkadelic
3
Kampiviinan suosiota en ole koskaan saattanut ymmärtää joskin onhan tämä sentään parempaa kuin pöytäviinaksi kutsuttu selloloosatehtaan jäteliemi. Olen alkoholismissani vasta tuoreen asunnottomuuden asteella, joten en ole vielä ihan gambinavaiheessa.
+
Happysausage
10
Jumalten nektaria :D maku aloittelijalle hieman arikoinen, mutta siihen tottu nopeasti, ja lisää on saatava. Hinta-laatu suhde on hyvä, ja hyvä juoma jos humalaa yrittää saavuttaa. Lisäksi Gambina on paras, koska saatana sanoo niin.
+
Jonderil
8
Kokemattomana kyseisestä juomasta ja aiempien arvostelujen innoittamana menin ostamaan koepullon perjantaiksi. Pitihän sitä sitten maistaa heti ku alakomahoolihammasta kolotti pahemman kerran. Noh, kuinka kävikään! Maku yllätti positiivisesti! Ei todellakaan oo niin shaibaa kun mitä ihmiset täällä valittaa. Sitten kun annoin jokusen tunnin kylmetä, maku parani entisestään! :) Ginin aromi tuli kivasti esille, mutta tosin tuli verimutti, joka ei ole minulle millään tavalla ennaltaan tuttu maku, ei niin vakuuttavakaan. Kuitenkaan tätä ei voi mtienkään pullotolkulla juoda, koska maku on kuitenkin niinkin voimakas. En voi kehua tarpeeksi hinta-laatusuhdetta! Halvalla makoisa nautinto, joka ei lopu kesken. Pullo ei tosiaan mene välttämättä kerralla alas, mutta riittääpähän kavereillekkin tarjottavaa. Perjantaina selviää sit millassen kännin tää ampuu! :)
+
DENA
10
Terävä, kitkerä, mutta hento hedelmäinen, mausteinen, mutta ei väkevä. Hyvää litkua on. Pakkasesta suoraan raakana, tai jonkun hyvän mehun kera. Nami nami<3
+
tikkoo
3
Ensin pari huikkaa raakana ja meinas lentää gambinat kaaressa vittuun. Sitten lidlin veriappelsiinimehun kaa 50/50 nii kyllä maistuu
+
MrOopee
10
Todella hyvää om t elämäm koululaimen
+
luovonjuopot
10
perkele että maistuuu
+
Kivipohja666
10
Vain jumalille ja pitkäaikaistyöttömille.
+
ROCKPULSU
10
KYLLÄ TÄÄ TÄSÄ NYT SIT ON VAAN IHAN YKKÖSTÄ SAATANA
+
AJATUSHÄIRIÖ
9
Raa'an Gambinan makua ei voi oikein kuvailla, mutta mielestäni loistava kännijuoma. Tästä saa myös hyvää lanttaamalla Spritellä. Raakana kuitenkin parhainta.
+
terssintemput
5
Ei ole mikään varsinainen makunautinto, mutta varmasti parempi kuin marabello. Muutamien hörppyjen jälkeen rupeaa maistumaan loppua kohden.
+
Temetsi
8
Hyvvää viunasta MUTTA HELEVETTI KU PISTÄÄ AINA RIEHUU JA FILMI KATKEE! Toimii kyllä myös kylmässä suihkussa mutta pistää kyllä oksettamaan meinigillä hyi vittu!
+
gambiinaonpaska
2
Mielummin joisin lasolia joka on 30 päivää käynyt saunassa
+
Ihmemies
10
Kyllähän se tämä on ykkönen näistä kännijuomista. Maku sopii omaan suuhun paremmin kuin muiden väkevien viinien kun makeasta en tykkää. Moni ei harmi vain arvosta, tai ymmärrä makua.
+
Boeka
8
Ostin pullon ihan kokeilumielessä ja hieman varautunein tunnelmin näiden arvostelujen perusteella, mutta Gambina osoittautui todelliseksi menestykseksi. Kännijuomana paras mahdollinen ja jos alkaa raakana tökkiä niin 50/50 suhteella appelsiinimehun kanssa saa hyvästä parempaa ja pullo tyhjenee nopeasti. Viinat on kusetusta, ostakaa Gambinaa känniin :D
+
Kuamppiina
10
Gambiina ehdottomasti raakana ja lämpimänä. Parhaimmillaan kun laittaa saunaan kun laittaa saunan päälle ja valmis juotavaksi saunomisen alkaessa. Saatesanoilla "kukaan ei poistu ennen kuin Gambiina on juotu"
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.