Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Cutty Sark 12 Years Old

kastanja
10
Hintaansa nähden todella hyvä.Etenkin kun saanu jonkin aikaa pehmetä niin makua alkaa löytymään.karamellia,pähkinää,paahtoa......
+
Olli Kuhta
9
Pari euroa grantsia kalliimpi ja aivan yhtä hyvä kuin muutkin 12 vuotiaat viskit! Hunajaista ja hedelmäistä, ei ollenkaan savuista (tai ehkä aivan hitusen). Erittäin maukasta hienoa viskiä ja kerrankin hinta kohillaan!
+
prospero
10
Voiko hyvä 12 vuotiasta viskiä saada halvalla? Voi. Pehmeä, maukas ja laadukas.
+
juoppomieess
9
Hyvää viskiä! Tasapainoinen täyteläinen maku. Häivähdys "iäkästä puuta" sekä hieman makeutta ja savua. Ei vahvimpia yrmyviskejä, mutta suosittelen kaikille löydettäväksi. Etsivä löytää! Eikä ole single malt-ryöstöhinnoittelulla pilattu :)
+
orion1
8
ei tämä nyt niin hyvää ole mitä nämä edelliset antaa ymmärtää... mutta aivan hyvä tavaraa hintaisekseen
+
highland
8
Savuton, hunajaan ja hedelmiin taittava maku oli suuresti mieleeni. Jälkimaussa on tervaisuutta ja suolaisuutta, mikä tekee tästä viskistä maultaan rikkaan ja moniulotteisen.
+
Jouko66
9
Hinta pompsahti kerralla kympin ylöspäin. Silti mainiota blended viskiä
+
Crash
9
Parasta blended viskiä mitä olen maistanut.
+
J.Kaivinkone
8
Tuoksusta havaitsi heti tutun kanervaisuuden, joka usein Higland Parkista kumpuaa. Ei tullut yllätyksenä siis, että takaetiketissä kerrottiin pullotteessa käytettävän muun muassa mallasviskejä Highland Parkilta ja Macallanilta. Verrattuna High Land Parkin 12 vuotiaaseen ja etenkin Macallanin 12v Fine Oakiin tämä oli jopa varsin positiivinen yllätys. Tämä blendi voittaa helposti Macallanin 12 vuotiaan mallasviskin, mielestäni. Hedelmäisyyttä, kanervaisuutta, aavistus savua.
+
Laga
6
pettymys
+
torVi
7
Ei ihan niin hyvää kuin arviot täällä sanovat, mutta ei tätä toisaalta moittiakaan voi. Hieman puhtaamman ja monipuolisemman makuinen kuin esim. King George IV, mutta ei pärjää Famousin Port Cask Finishiille.
+
Jufe
9
Erittäin hyvää. Ehdottomasti viskikaapin täytteeksi, jos vain löytyy kaikki muut pakolliset. Tämä on ehkä hieman terävä, mutta silti pyöreä ja täyteläinen maku. Highland Parkiin verrattuna vie mielestäni helposti voiton kotiin. Arvosanaksi siis: 9.
+
Pillunsyöjä
8
Ihan ok, ehkä vähän mitäänsanomaton omaan makuun. Selvästi parempi maku kuin halvimmissa blendeissä, mutta hintaa kuitenkin sen verran, että ottaisin mieluummin suunnilleen samanhintaisen JW Black Labelin, Highland Parkin tms.
+
iimu7171
9
Tuoksu ei vielä luvannut erityistä mutta suutuntuma ja jälkimaku oli miellyttävä. Maku pyöri pitkin poskia eikä minkäänlaista terävyyttä ollut, vaimokin kehui helposti lähestyttävää juomaa.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.