Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Laphroaig Quarter Cask Single Malt

Havis
9
Hyvä nuoreksi Islay viskiksi.
+
Olli Kuhta
9
Nuori ja täynnä voimaa! Makeampi ja hyökkäävämpi kuin peruskymppi, kuitenkin ollen loistavassa balanssissa. 48% ja suodattamattomuus jne. takaavat tuhdin Islay-makupaketin. Tämä ei juurikaan jätä toivomisen varaa!
+
DarthCranos
9
Tosi hyvä Islay. Maku on tasapainoinen ja jälkimaku hyvällä tavalla räjähtävä. Maku alkaa tasaisesti ja nousee turpeisen/tervaisen/savuisen makuaromin taiteiluksi. Pistää maiskuttelemaan vielä usean minuutin jälkeen kun on ottanut maistin. Suosittelen tätä kaikille viskiä harkitseville ja pidempääkin maistelleille!
+
toukkis
9
Kovasti on hyviä aromeja ja potkua, ei ainakaan jätä kylmäksi. Ei nyt täysi kymppi koska ainahan jostain löytyy parempiakin, mutta yksi tämän hetken suosikeista. Täytynee joskus verrata vaikkapa triple woodiin.
+
Porkkana
9
Parempaa kuin Laphroaig 10yo.
+
Jassu
9
Triple Woodiin verrattuna aavistuksen terävämpi, voimakkaampi aromi. Potkuakin hieman enemmän. Hyvänmakuinen viski vaativampaan makuun!
+
Jaymes
10
Aivan loistavaa viskiä. Potkua löytyy roimasti ja turpeisuutta sekä tervaisuutta ei tästä pahemmin puutu.
+
sepeteus67
8
Hieman turhan "raaka ja hyökkäävä" minun makuuni, 10yo sopii suuhun paremmin
+
visitor
10
Toistaiseksi paras viski mitä olen maistanut. Samoja makuja kuin 10yo:ssa, mutta astetta voimakkaampina. Jos tykkää peruskympistä, niin tämä on vielä intensiivisempi kokemus. En kaipaa tämän sekaan vettä lainkaan vaikka prosentteja onkin, vaan annan savuisen maun räjähtää suussa oikein kunnolla. Namia!
+
juoppomieess
7
Sama perusluonne kuin kymppivuotiaassakin. Vähän monivivahteikkaampaa ja maukkaampaa. Suurempi etanolin painoprorentti ei aiheuta täällä päässä positiivisiä viboja. Jos tykkäät ILA-savusaunasta, niin tämä tarjoaa aiheeseen hyvän "tuoreen" variaation!
+
alkoholisti
8
Tervainen ja turpeinen alkuvaikutelma. Aromikkuus lisääntyy kun lisää hieman vettä ja antaa viskin tekeytyä lasissa tovin. Tietenkin glencairn lasista nautittuna.
+
viinasika
8
No joo, ei paha. Vaatii ehdottomasti sen vesitilkan auetakseen. Jos pitäisi valita tämä tai Laphroaig 10 Year Old Single Islay Malt, niin jälkimmäinen voittaisi 10-0.
+
Tomsterr
10
Hyvää, savuista ja turpeista. Miehekästä juomaa.
+
sholva
10
Oma lempiviski, aika voimakas juotavaksi sellaisenaan, jäillä tai pienellä vesitilkalla maku aukeaa mukavasti. Ehdottomasti parempi kuin Laphroaig 10y
+
JokkeK
9
Erinomainen viski vähän vahvemman sikarin kanssa. Molemmat avaavat toistensa makuja. Voinen suositella näiden kahden seuraksi vielä raikasta vettä. Sekin alkaa maistua entistä paremmalta ja loiventaa vahvan sikarin ja viskin nousua. Suosittelen myös ilman sikaria.
+
highland
10
Laphroaig 10 yo:ta parempi. Tuoksuu hienolle savulle, maku aukeaa pienen vesitilkan kanssa hedelmäisen turpeisena ja savuisena, myös kirpeää jodia ja suolaisuutta erottuu. Jälkimaussa on tasapainossa tervaa, hieman toffeeta ja tietysti savua ja turvetta, hieno on kokemus, parhaita maistamiani viskejä.
+
torVi
9
Tätä kai skottiviskin on tarkoitus parhaimmillaan ollakin. On se kyllä loistojuomaa. Savun ja tervan lisäksi Quarter cask on lämmin, pehmeä, makea viski, joka suht kovista prosenteistaan huolimatta ei kirvele, vaikkakin mukavasti polttaakin. Siemailujuomaa, mieluiten ilman jäitä, mutta vesitilkkaa voi suositella kitalaen lämmintä polttoa säikkyville.
+
Constantine
10
Hyvää viskiä ja Maulla haluaa olla ja mennä toimii kankkusta ei tarve pelätä hienojuoma kohtuu hintaan minun kaapista löytyy myös
+
Rike85
10
Täyden kympin tuote! Maukas savun ja turpeen aromi, herkkujen herkku. Varmasti jakaa myös mielipiteitä.
+
Sport
9
Tällä hetkellä yksi lempi viskeistäni heti Lagavulinin jälkeen. Pidän tästä enemmän, kuin perus Laproaigista.
+
Laherry
9
On turvetta ja on savua. Islay -savusaunaa parhaimmillaan. Savuinen, mutta lämmin ja pehmeä jälkimaku säilyy suussa pitkään ryypyn jälkeen. Sitä myös oikein mielellään maiskuttelee suussaan, kuten joku taisi jo aiemmin sanoa. Ehdottomasti yksi parhaista maistamistani viskeistä.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.