Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Captain Morgan Original Spiced Gold

Jube
10
Suosikki kaikissa määrin. Kolan ja tämän fuusio on yksi maailman luonnollisimmista asioista. Maut sopivat äärimmäisen hyvin yhteen. Raakana nautittuna hyvin lempeä ja pehmeä maku takaavat täydellisen nautinnon.
+
RauhalA
7
Loistava drinkeissä (cola) mutta ei yksinään.
+
torVi
7
Sellaisenaan tätä mieluummin juo kuin esim. vaaleaa Bacardia, mutta vaikka maku on pehmeähkö niin se on myös tympeä ja hitusen huonompi kuin Bacardi Oakheartissa. Testattu drinkeissä parin makean liköörin kanssa ja pidentäjinä cola ja halpis-Pommac. Jos hakee vähän vaihtelua vodka- ja vaalean rommin drinkkeihin niin tässäpä sellainen käyttökelpinen, Bacardi Oakheartia kannattaa myös harkita jo nätimmän pullon vuoksi, aineissa pieniä eroja.
+
erbe
10
niin hyvää viiniä tämä on
+
goodtrip
10
Suoranaista parhautta!Mieluiten suorana, toki myös lantrattunakin toimii..(?)Löydät rommia, pehmeitä mausteita ja sopivasti makeutta, mutta myös 35voltin verran potkua.Monipuolisuudessaan vaikeasti lyötävissä ja viela millä hinnalla!
+
Adukka
8
Oma suosikki ehdottomasti, kultaista tavaraa.
+
Demonikissa
5
Liian vaniljaista meikäläisen makuun
+
Kuistiapina
10
Uskomattoman hyvä rommi! Varsinkin rommikolassa,nam!! :)
+
miesjakalja
10
Mmm herkullisen vaniljaista "rommia" eli maustettua viinaa. Silti 10/10 (maku).
+
Aaveenpää
9
Coca-colan kanssa taivaallisin kombinaatio ikinä! Raakana maistu omasta mielestä toffeelle, eli aivan hyvälle! Suosittelen.
+
papali
10
Sopii drinkkeihin, ei erikoista paljaaltaan. Pehmeä, hedelmäinen ja runsaan vaniljainen. Ostin, kun Sailor Jerryä ei ollut tarjolla. Ostan uudestaankin.
+
arvonherra
9
Makea, pehmeä, aivan loistava rommikolassa. Helvetin hyvää, voittaa esim Bacardi Blackin 100-0.
+
janketorma
10
Kyllä Morgan on Morgan.. Kokkolaa kylkeen ja eteenpäin! Näitä kun huljahtaa muutama liikaa illan aikana kurkusta alas, niin kyllä saa hyvät morganit...
+
Pontte91
10
Paras rommi mitä tähän hintaan saa. Captain morganin rommit ei petä! loistavasti valmistetut rommit sopii aina colan,jäitten sekä limen kera. Makea,pehmeä ja polttavan vaniljainen maku 10/10. Tämä rommi ollaan arvosteltu meidän youtube kanavalla: https://www.youtube.com/watch?v=oyS0s9422Lk
+
Saeron
10
Loistava Rommi, Eikä ole aivan kalliskaan. Cokiksen kanssa parasta mutta menee myös raakanakin ja maku on täyteläinen!
+
zoni60
10
Hyvä -erbe-kuin hyvää viinä tämä on..on..on..on-Rommi&Pommi-hyvää!!/Onks tää viiniä?-Vattua-vai Viikunaa-Pilallista Jallua?-erbe ostanut väärän pullon=Ei oikeata eikä väärää=Pahaa jotain?-Äääh!!
+
terssintemput
7
Kyllähän tätä juopi ainakin colaan sotkettuna
+
Smaragdi
10
Juo raakana tai colaan lantrattuna. Puhdas tuote josta ei tullut krapulaa
+
Perska
8
Ei tätä oikein rommiksi voi sanoa, ja maustettujen viinojen osastollahan tämä täälläkin on. Mutta hyväähän tämä kolan kanssa, ehkä hivenen liian makeaa. Saksasta tilattuna samaan hintaa litran leka.
+
Boeka
10
Kapteeni on kyllä luonu semmosen nektarin, että ei jää juomatta.
+
Juggapalmu
10
Juuri parhaasti maustettu rommi!!
+
sipppe
7
Sellaisenaan kyllä nautittavaa mutta pilattu liialla vaniljalla. Tulee mieleen saksalaiset joulujuomat, mitkä on pilattu myös liialla vaniljalla. Tumma Morgan toimii paljon paremmin glögin terästeenä.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2024 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.