Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Carillo

Lexxxa
8
Tämä juoma vaatii totuttelua...eka kerta aivan hirveää mutta kun siihen tottui niin menee alas. Parhaalta maistuu vissyn kanssa.
+
Siimaleikkuri
1
Siimaleikkuri sanoo että tämä on aivan kuraa, en enää ikinä osta tätä
+
krd
3
Caaaaarillo carillo carilloo, siinä maistuupi mansikka hilloo! Aivan legendaarinen juoma, parasta huonossa seurassa.
+
kippis
8
Pelkästään aivan kaameaa, mutta jotain kun pistää kyytipojaksi niin maku paranee huomattavasti. Esim. Vodkasta lähtee terävyys ja Carillosta karmeus
+
SK
7
Ei tämä huonoa ole. Voi juoda sellaisenaankin, varsinkin jäiden kanssa. Pitempään avattu pullo keräsi pohjalle jotain juomasta erottuneita klönttejä, jotka toki meni alas neki. Viinaa nekin sisälsi.
+
jallu
4
Kersana ekakänni riitti, ei ostoslistalla sen jälkeen.
+
fiatpunto
5
haikaraisen juomaa, vihreä hissi, mentholiliköriä ja carilloa tarjotkaa ensikertalaiselle 2 cl kumpaakii lasiin ja kerralla alas, nousee päähän ja äkkiä
+
Plati
9
Oli vielä 80-luvulla 28%, mutta olisiko ollut Kankaanniemi asialla ja prosentit tippui 21%:een (hinta pysy samana). Silloin Carillon juonti loppui monelta. Carillon juominen on taitolaji. Vaati pitkän opettelu jakson. Siksi yleensä nuoriso ei diggaa tätä. Kylmä Carillo on aivan loistava juoma, kun se oikein oivaltaa.
+
Cardan
9
Aivan loistava juoma "varttuneeseen" makuun. Vanhassa Carillopullossa oli oiva drinksuohje: Carilloa, Giniä ja bitterlemonia niin lopputulos on loistava. Drinkin nimi on Don Carillo.
+
altialk0
5
erehdyin ostamaan... aika kaamea mutta silti ihan juotavaa, kännissä se tietysti meni heti alas
+
nurmiparturi
10
Iloinen jälleen näkeminen ko juoman kanssa - saatana, tämähän on nannaa! Carillo on the rocks.
+
Rausku
10
Carillo oli muinoin "alan miesten" suosima juoma, ennen kuin alkoholipitoisuutta laskettiin ja teho-hinta -suhde laski. Juoma on valitettavan aliarvostettu, ja toimii niin jäillä kuin appelsiinimehullakin. Parempaa kuin Campari.
+
pikku-nilkki
6
Kerran yhen pullon ostin, ensiks siitä ei tykänny, sitte tykkäs, sitte taas ei jne. Kokeiltiin jäillä ja vaikka millä, ei kyllä mitään lempijuomaa, mutta kyllä humala irtos hyvin ;D
+
Nessu
1
Vanhempi veli osti mulle baarista Carillon jäillä. Jos olisi itte pitäny juoda kaikki niin olisin varmaan vieläki siel baarissa...
+
slay76
2
hyisshaatana. Juu joskus kaadoin lasiin ja lisäsin vissyä ja jäitä joukkoon. Kyllä tunti meni siinä lasin kittaamisessa ja täytyi jälkeenpäin desinfioida suu jollain vahvemmalla
+
m.k.h
6
Ihan juotavaa tämä on, jos vain sattuu tätä mieli tekemään. Jos ei sellaisenaan, niin sitten Spriten kanssa. Todellakin kirpeä marjainen maku, niinkuin tuossa edellisellä sivulla sanottiin. Viinakin maistuu jonkun verran.
+
rabbe
9
Puolet kossua, puolet carilloa ja jäitä. Jumalaista juomaa. Aikuiseen makuun...
+
heppimies
6
löysin jopa tällä toisella maistelukerralla jotakin miellyttävää mausta, ja karvaan makuiseksihan tämä on tarkoitettukin. "elämänmakuinen juoma"
+
terrinda
10
Erittäin hyvää aplarin ja jäiden kanssa. Hyvin samankaltainen maku Camparin kanssa, mutta parempaa. Teinijunteille joille kaiken pitää maistua mansikalta ja sokerilta en kuitenkaan suosittele.
+
palikka
1
Hyi helvetti!
+
Napalmizer
7
Toimii sellaisenaan kuin myös appelsiinimehulla, Russchianilla tai vaikkapa Laitilan veriappelsiinilimonadilla pidennettynä.
+
Paska-aasi
5
Hienon punaista, mutta maku ei maistunut minun suuhuni kovin paljoa. Jalleluja
+
masa84
5
On siellä hyllyssä parempiakin juomia joten skipataan tämä.
+
Mape
7
Yllättävän siedettävää litkua
+
Menninkäinen
1
Kammottavaa kitkerää litkua joka ei mene alas sitten millään vaikka lantraisi mihin.
+
Tupe
2
En ole koskaan juonut hirveämpää alkoholia. Suurin osa pullosta maistaneista oksensi. "Mikä viinanvalmistaja on niin tyhmä, että tekee tälläistä paskaa?"
+
RaahenTiikeri
9
oikein mainio juoma.mukavan katkero ja hapankin.Mutta liian makea minun makuun kuitenkin.Camparissa on enemmän sokeria mutta ei maistu niin makealle.Carillopiimä on klassinen,jugurttimainen hitaasti nautittava seurustelujuoma.
+
skedepummi
3
Ei tätä raakana saa alas edes kaatokännissä. Huhhuh, eipä tästä juuri voi muuta sanoa että 1:10 appelsiinimehuun ja koittakaa pitää sisällä.
+
Kurko69
10
Aika Perus ryyppy juomaa kitkeryys peittää alkoholin mauan. Pirun hyvää. :)
+
tenu
9
iha vitun hyvä juoma
+
julpu
6
kyllä tämä menee kännijuomana mutta ei tämä mitään herkkua ole
+
suomipoika15
8
ensimmäisellä juonti kerralla kauheeta paskaa mutta kun makuun tottuu niin ehdottomasti yks parhaista. Ei siellä pullon takana suotta lue että legenda juoma:)
+
abpaper
1
Saisi varmaan 2 pistettä jos suhteuttaisi hintaan, mutta maku on uskomattoman paha. Ensimmäiset huikat meni hyvinkin alas mutta sen jälkeen tökki koko ajan. Pienikin määrä riittää hirvittävään kanuunaan. Tosin Carillo on kokeneiden läträäjien juomaa eikä ole tarkoitettu tällaisille aloittelijoille.
+
Jaymes
5
Aika klassikkolitku, mutta ei tätä kyllä paljoa viitti juoda.
+
RauhalA
3
Joillekin tuntuu olevan hyvin mieluinen juoma, itse otan mieluummin Gambinaa.
+
Mikkoman
5
Tämä oli mielestäni aika kamalaa. Camparia ottaisin tämän sijasta.
+
Funkadelic
9
Carillo ei ole lasten, imeväisten eikä amatöörien juoma. Juomassa maistuvat monenlaiset yrtit. Sellaisenaan tätä tuskin monikaan nauttii huoneenlämpöisenä mutta juoman valtti on monikäyttöisyys. Itse aloitin Carillo-jaffalla ja myöhemmin havaitsin, että jääveden kanssa Carillosta saa erinomaisen raikkaan ja miedosti happaman paukun eli sopii happojen makuun ;) Carillo on mielestäni parempaa kuin esanssisemman makuiset Campari ja varsinkin Champion. Carillo maistuu hyvin myös tuoremehulla, soodalla ja russchianilla jatkettuna sekä jäillä. Myös avannosta napattu jäävesi Carillolla säväyttää. Suolörpe on paukku, johon tulee Carilloa sekä vettä ja mahdollisesti sammakonkutua suonsilmäkkeestä. Kuten havaitsette, Carillo on alkuvoimainen tosimiehen juoma!
+
jussi.haliseva
7
Vähän silloin tällöin!
+
Sheriffi
9
Toimi samalla reseptillä kuin Kampiviinakin, eli äppelsinjuussilla tai pelkillä jäillä :)
+
mantero
6
Ekan kerran kun tätä maistoin, en tykännyt yhtään. Myöhemmin oivalsin juoman hienouden ja aloin jopa hieman pitämään tästä. Marjaisuutta ja katkeruutta sopivassa suhteessa. Jostain syystä tästä on tullut juhannuksen vakiojuoma. Äijien makuun, ei neideille!
+
terssintemput
8
Carilloa tulee juotua aika useinkin. Carillon vahvuus on siinä että sitä pystyy juomaan sellaisenaan ja ei tarvitse välttämättä edes jäähdyttää. Tätä ei kumminkaan jatkuvasti voi juoda tai rupeaa närästään mutta aina silloin tällöin.
+
RN
8
Ainoastaan 8, koska kaipaan alkuperäistä. Osa Suomalaista kansanperinnettä. Sorbus meiltä vietiin, jäljellä on Gabina, Kossu, ja Carillo.
+
Ainavälillä
1
Harvinaisen kauhean makuista tavaraa. Pullon kyljessä lukee "Elämänmakuinen juoma" eli siis katkeran paskan ja yskänlääkkeen sekoitus. Päähän käy kun häkä mutta maku on järjetön miinus.
+
Demonikissa
6
Ihan juotava katkero, vaikka pidänkin enemmän Championista.
+
Witchhunter
7
Ennen oli kolmea eri väriä,keltainen,vihreä ja punainen.
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2019 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.