Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Henry Westons Vintage Cider

eldifunto
9
Kerrassaan loistava siideri
+
pulutus
9
hyväähän tämä, ei liian kuivaa eikä liian makeaa. yllätyin ettei 8,2-prosenttimäärä maistu läpi juuri lainkaan
+
Kateen
9
Siideri, johon ei kyllästy, mistä yksi pojo lisää (keinuin 8 ja 9 välillä). Maultaan tumma ja syvä. Vahvaa osaamista Westonsilta.
+
jho
9
Kerrassaan loistavaa, parhaita siidereitä mitä olen maistanut. Hintakaan ei ole paha suhteutettuna pullon kokoon ja prosentteihin.
+
masa84
10
Kyllähän tätä juo mielellään,hyvää ja vahvaa siideriä
+
Menninkäinen
9
Tämä on sitä kunnon siideriä, sopivan kuivaa ja hapanta.
+
Demonikissa
8
Hyvää siideriä, mutta alkoholipitosuuden takia aika petollista. Muistan kun laivan baarista tilasin heti aluks kaks tuoppia tätä...
+
Timppa
10
Täydellinen startteri illan rientoihin. Puoli litraa tuoreen omenan makuista kuivaa siideriä, joka nousee jo vähän nuppiin semmoisenaan
+
torVi
7
Parasta omenasidua mitä olen maistanut. Plussaa se etteivät prosentit maussa näy eikä tunnu. Mutta siideriä tämä vain on.
+
JL
10
Suomessa myytävistä siidereistä paras. Ei ole turhan makea, eikä turhan kuivakaan. Prosentteja myös tarpeeksi.
+
AnReal
10
Tämän parempaa omenasiideriä ei pitkäripasesta saa. Tosiaankin vaikka voltit ovat kovat, niin eivät maistu läpi. Yllättävän paljon pieniä eroja on erien välillä, ja luonnollisesti myös vuosikertojen. Juuri nyt 2011 vuosikerta vaihtuu 2012 vuosikertaan.
+
janketorma
10
WESTONSSI. Ei ole Henkka Westonssia voittanutta. Vetäkää näitä 6 illassa ja tulkaa sit sanoo. Todella kermainen omenainen maku.
+
Siimaleikkuri
9
Tässäpä mainio liemi, erinomaisen maukas siideri. Varo tosin tuotteen petollisuutta, kun prosentteja on aika paljon eikä todellakaan maistu vahvalta.
+
Hjumala
9
Hyvä siideri. Alkoholi ei maistu lähes ollenkaan. Ei ole liian kuivaa, muttei liian makeaakaan. Suosittelen myös päärynäversiota tästä.
+
Pontte91
8
Hyvän makusta ja hintakaan ei ole paha. Maistuu melkein Viiniltä, mutta enemmän tietenkin siideriltä. Suosittelen :)
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2022 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.