Käyttäjätunnus:
Salasana:
Rekisteröidy

Kommentit

Claude Chatelier XO Extra Old

964
9
En ole kovinkaan konjamiinin ystävä mutta tämä oli erittäin hyvää minun makuuni. En osaa alantermistöä mutta maku oli todella rikas, ei pistävä ja nautittava.
+
AliCapone
10
Todella pehmeä ja miellyttävän makuinen. Sopii myös konjakkeja vähemmän harrastavalle. Tässä tuotteessa on hyvä hinta-laatusuhde.
+
Laherry
8
Pehmeää, hyvin miellyttävää juotavaa. Hinta-laatusuhde on erittäin hyvä
+
JayVonB
9
Hinnaltaan ei nosta odotuksia korkealle,mutta maku ylittää odotukset reilusti.
+
Nupee88
10
Aivan loistavaa konjakkia !
+
Reiska81
10
Parasta konjakkia mitä tullut maistettua. erittäin pehmeä maku, ei iske päin kasvoja,. Hinta-laatusuhde vimosen päälle kohdillaan
+
Wuffa
10
Paras konjakki mitä olen tähän mennessä maistanut. Vaniljaisuus erottuu mielestäni hyvin, ja maku, sekä tuoksu ovat erittäin pehmeitä. Vaikka hinta hirvittäisi, tämä on ehdottomasti hintansa väärti.
+
Tuurijuoppo
8
Hyvä konu. Pysyttelen kuitenkin mieluiten Jaloviinoissa, kun on halvempaa, ja kun kitalaki ei ole vielä niin hienostunut.
+
torVi
8
Hintalaatusuhteeltaan varsin hyvää konjakkia. Makuelämys on rauhaisa, eli ei kovin monipuolinen, mutta tasalaatuisen pehmeää suutuntumasta jälkimakuun. Kannattaa unohtaa "laatumerkeiltä" ainakin VS:t tyystin ja ostaa tätä.
+
IslaeasViscy
10
Erinomaista, epäilen että tämän erikoisempaa löytyis, koska usein ihmetteein miten arvostelijat löytää eri makuja, mutta tästä löytyy kaikki taspainossa: tammea, hedelmää, suklaata, vähäistä yrttisyyttä, alkoholin makua ei liki löydy, ainoastaan lämpöä!
+
Kommenttisi:

Rekisteröidy
niin voit kommentoida!
Copyright © 2003–2021 isokaato.com. Tuotetiedot © Alko.